Започва 13-то издание на емблематично събитие в Поморие

Започва 13-то издание на емблематично събитие в Поморие - E-Burgas.com

Шанс за изява на хора от различна възраст и мотивация за конструктивна творческа дейност – това е основополагащата идея, с която е създаден фестивалът „Ритъмът на морето”. Вече 13 години духови оркестри и състави за мажоретни и съвременни танци от цялата страна посещават Поморие, за да станат част от вълшебната синергия между музика и танц.

Днес ще бъде открито четиринадесетото издание на фестивала „Ритъмът на морето 2022”. Празниците продължават два дни, като началото им ще бъде поставено с пъстро дефиле по главната улица на града. Парадът на участниците ще тръгне в 19.00 часа от пространството до ОББ, след което ще продължи с концертна програма на външната сцена на читалище „Просвета 1888”. В двата фестивални дни ще бъдат представени състави от Горна Оряховица, Свиленград, Шумен, Оряхово и Поморие.

Фестивалът няма конкурсен характер, защото целта му е да разкрие и представи таланта на своите участници и да допринесе за създаване на нови приятелства и обмяна на креативни идеи.

Свързани статии
Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие Продължават безплатните прегледи в Поморие Четири дни безплатни прегледи в МБАЛ-Поморие Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Нови модерни машини ще чистят улиците в Поморие (Снимки) Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини