Занимавате се с управление на екипи? Не пропускайте на 27 ноември премиерата на „Студен душ за мениджъри“

Занимавате се с управление на екипи? Не пропускайте на 27 ноември премиерата на „Студен душ за мениджъри“ - E-Burgas.com

"Студен душ за мениджъри" е настолно четиво, задължително за всеки на управленска позиция. Книгата с автор Пламен Петров от Екуинокс Партнърс събира казуси, практики, решения с които всеки бизнес ежедневно се сблъсква. Премиерата за Бургас на полезния бизнес сборник е на 27 ноември (сряда) от 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът е свободен. Добре дошли са всички не само на управленски позиции, но и хора с желание да се развиват в своята професия.

"Студен душ за мениджъри" е посветена "На мениджърите, които не обвиняват другите за собствените си неуспехи". Книгата е написана изключително добре и систематизира разнообразна тематика, като дава работещи решения и подходи в различни ситуации. Всяка тема започва с въвеждащ цитат и QR код с връзка към подкаста на Пламен Петров “Сутрешно предаване за мениджъри” свързан със същия казус. Четивото е не само за тези, заемащи управленски позиции, а за всички, които работят в екип – за да имат гледна точка към другата страна и към собствената промяна като път към целите, които си поставяме на професионално ниво. 

Ето няколко цитата от книгата, които да подскажат какво да очаквате:
"Добрите мениджъри превръщат невидимите и неизказани неща във видими и изказани."

"Тогава, когато работата е игра, а не война, насладата от работата идва не само от победата и постигането на резултатите, а и от самата игра. Дори най-вече от нея."

"Когато има ясно очертаване на очакванията, управлението на хора се превръща в управление на споразумения."

Визитата на Пламен Петров в Бургас е по покана на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя ще включва не само представяне на книгата „Студен душ за мениджъри“ на 27 ноември (сряда), но и еднодневни обучениея за мениджъри  "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри" на 27 ноември (сряда) и 28 ноември (четвъртък). Поради големия интерес от страна на бизнеса в Бургаска област към обучението  с лектор Пламен Петров, местата за 28 ноември са изцяло запълнени. Затова, организаторът на гостуването Гранд Хотел и СПА Приморец обяви нова, допълнителна дата за същото обучение - 27 ноември (сряда). Всички желаещи да вземат участие във формата имат възможност да се запишат. 


Програма за  еднодневно обучение за мениджъри  "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри" на 27 ноември (сряда)
Регистрация: 9:30 часа
Начало: 10:00 часа
Кафе пауза: 11:30 - 11:45 часа
Втора част: 11:45 - 13:00 часа
Кафе пауза с кетъринг: 13:00 - 13:45 часа
Трета част: 13:45 - 15:00 часа
Кафе пауза: 15:00 - 15:15 часа
Заключителна част: 15:15 - 16:30 часа
Цена за участие в еднодневното обучение: 89.00 лева на участник;
Сумата включва сертификат за успешно преминато обучение.

Същия ден, от 18:00 часа ще започне и премиерата на „Студен душ за мениджъри“,, която е с вход свободен. 

Пламен Петров е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД. Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”. Води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HP, CEZ, ABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други. Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

За повече информация и запазване на място за обучение "Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри": 
+359 877 850 001 | [email protected]
 

Коментари

Още от последните новини