За три часа напълниха ареста в Бургас с дилъри и наркомани

За три часа напълниха ареста в Бургас с дилъри и наркомани - E-Burgas.com

Акция на полицията в комплекс "Братя Миладинови" завърши с няколко ареста на "дребни риби" 

За поредица от арести на лица, притетежаващи или употребили наркотици, съобщиха от полицията в Бургас.

Първият арест е направен вчера около 11:50 ч. пред блок 39 в ж.к. "Братя Миладинови". Полицаите извършили проверка на криминално проявен младеж на 18 години, като намерили в него пет топчета марихуана. Младежът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство. 

По-малко от час по-късно е проверен 17-годишен тийнейджър. В него полицаите открили саморъчно свита цигара с марихуана и плик с пико. Той също е задържан за срок от едно денонощие, а по случая е е образувано бързо полицейско производство. 

Отново в "Братя Миладинови" около 14:40 часа до блок 40 е бил спран за проверка лек автомобил Ауди 80, управляван от 21-годишен бургазлия. Проверката установила, че същият шофира след употтребата на канабис. Младият мъж също е задържан за 24 часа. 

Горе долу по същото време до блок 9 в "Братя Миладинови" са проверени двама мъже на по 33 и 27 години, като в единия от тях е намарен плик с 5,4 гр. марихуана и газов пистолет с боеприпаси към него, без документ за регистрация или надлежно разрешително за притежаване Двамата бургазлии са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Арести за притежание на наркотици са извършени и в Слънчев бряг снощи. Около 20:40 часа пред хотел "Сезони" в курорта е спрял Опел Корса за проверка, управляван от 23-годишен мъж, който шофира след употреба на марихуана и амфетамин. Към полунощ пред хотел "Премиум" е бил заловен 30-годишен мъж, който шофира след употреба на метамфетамин. И двамата са прекарали нощта в ареста в Несебър. 

 

Коментари

Още от последните новини