За какво трябва да внимаваме при промоциите на "Черен петък"?

За какво трябва да внимаваме при промоциите на

При строги ограничителни мерки и повече пазаруване онлайн ще премине и тази година "Черният петък" у нас. В повечето от магазините големи намаления ще има не само в рамките на един ден, а през цялата следващата седмица.

Електроуреди на промоция, подаръци за коледно-новогодишните празници или дрехи за зимния сезон. Това са сред водещите неща, които привличат хората в магазините, по време на сезона на шоковите намаления.

Абсолютно всичко се търси, перални, телевизори и красота сектор - всичко. Месецът на офертите е именно ноември месец, имаме страшно големи намаления от всички категории от цялото портфолио на магазина ни, казва Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

Заради мерките около пандемията, голяма част от хората избират да пазаруват изцяло онлайн. Този вид пазаруване обаче, крие и много рискове.

Основното нещо, за което трябва да се внимава от страна на потребителите за онлайн пазаруване е търговецът, показа БНТ. Тоест, на кого даваме своето доверие и своите пари. Това означава да намерят контактите на този търговец, когато е онлайн и да видят как биха могли да се свържат при евентуален въпрос, обяснява Соня Спасова, директор на Европейския потребителски център в България.

Въпреки изискването за наличие на зелен сертификат при посещение на големите търговски обекти, хората от всякакви възрасти предпочитат да дойдат на място, за да видят и пипнат продукта, преди да го купят….

И онлайн поръчките се увеличават, но хората си предпочитат да си дойдат тук на място и да видят с очите си за какво става въпрос, допълва Кристина Павлова, супервайзер в магазин за техника.

На входа на повечето хипермаркети ще има служители, които ще изнасят всеки избран артикул, за да може да се види на място.

Свързани статии
Без наплив по "Черния петък" и този уикенд "Black Friday" в Триа Сити Център – емоцията предстои от 19.11 до 30.11 КЗП: Не изпадайте в потребителска истерия около черния петък Неустоимо предложение от Grand Hotel Bansko & Grand Hotel Sveti Vlas – Black Friday Holiday Deals
Тагове
черен петък
Коментари

Още от последните новини