Волен Сидеров се сби с протестиращи

Волен Сидеров се сби с протестиращи - E-Burgas.com

volen_boi

Волен Сидеров се сби с протестиращи на северния вход на парламента, предава LiveNews. Националистът беше пресрещнат от няколко недоволни граждани, които го освиркаха с викове "ку*во", "предател". Около 30 полицаи се намесиха, за да охраняват безпрепятственото движение на лидера на "Атака". На въпрос дали ще прави граждански арести, Сидеров отговори положително. Спести си отговора обаче на въпроса защо не е арестувал неговите противници. Той обаче традиционно нападна чакащите журналисти.

Малко пред 9 ч. тази сутрин лидерът на „Атака“ пристигна пред Народното събрание. Той заяви, че медиите подклаждат анархията в държавата.

"Много сте жалки", обърна си той към журналистите. По думите на Сидеров медиите играят изключително деструктивна роля и ги нарече поръчкови. Според националиста протестиращите пред парламента са платени.

“Айде разкарайте се, бе”, бяха единствените думи, които Сидеров си позволи да отправи към репортерите, точно преди да се вмъкне в стаята на парламентарната група на „Атака“.

Междувременно началото на работния ден за депутатите се отложи заради отсъствие на ръководството. В 9.10 ч. от трибуната отсъстваха и председателят Миков, и зам.-председателите Мая Манолова и Христо Бисеров. Те обаче бяха в пленарната зала, но не заемаха местата си
Коментари

Още от последните новини