Великолепната Мария Касимова-Моасе представя премиерно новата си книга в Бургас

Великолепната Мария Касимова-Моасе представя премиерно новата си книга в Бургас - E-Burgas.com

Тя ще очаква публиката със своите "Монолози" на 5 октомври в Гранд хотел и СПА Приморец

На 5 октомври (сряда) от 17.30 часа в Бургас ще гостува една дама, свързана изконно с морския град - Мария Касимова-Моасе. Тя ще представи премиерно пред публиката в Гранд хотел и СПА Приморец, своята нова книга "Монолози". Събитието е част от V Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест. Входът е свободен и всички са добре дошли.

В новата си книга, първата дама на българския магически реализъм, събира изповеди - разкази, споделени от различни човеци - тийнеджъри, самотници, хора, изпаднали от общественото око и станали прозрачни за другите. В тази самотна форма на себеизразяване авторът е точен проводник, който слуша, чува, прилежно отразява и държи фантазията си подчинена на чуждото признание. Монолозите не търпят авторово флиртуване - усетят ли го, престават да са искрени. "Тази книга се роди най-вече с идеята да бъде сцена. Трибуна за онези, които толкова малко слушаме, а толкова много имат да ни казват" - казва за четивото Мария Касимова-Моасе.

Всеки, който е присъствал на нейна премиера знае, колко топли и задушевни разговори се случват между публиката и автора. Неслучайно, Мария има и свое разказваческо шоу, където по своя неповторим начин, омагьосва публиката с разкази от своя живот, буквално изиграни с най-висш актьорски пилотаж, който предизвиква ту смях, ту сълзи в присъстващите - живо доказателство за таланта ѝ. Този път, тя не разказва себе си, а другите, които заслужават да бъдат чути. Това са техните монолози, предадени от нея на страниците.

Заповядайте на срещата с Мария Касимова-Моасе и "Монолози" на 5 октомври от 17.30 часа в Гранд хотел и СПА Приморец. Знаковият бургаски хотел е инициатор на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест, част от чиято програма е събитието. Културният форум ще продължи до 8 октомври включително. Провежда се с подкрепата на община Бургас, като медийни партньори са Радио Дарик и БНР.

За повече информация телефон:  0877850001

Свързани статии
Нашумяла театрална постановка, литературни премиери и кино прожекции очакват Бургас на 6 октомври Ето кои интересни събития можете да посетите на 5 октомври Задава се събитие, задължително за всички любители на качественото кино: от 5 до 7 октомври вашето място е Морското казино Нина Николина представя Пендара етно проджект – автентичен фолклор с DJ звучене на 5 октомври в Бургас Бургас, утре Япония гостува в Гранд хотел и СПА Приморец, заповядайте Отпразнувайте любовта със специална вечер с жива музика 6th Sense SPA & Sense Beauty Salon празнува 11-и рожден ден с 10% отстъпка за всички фризьорски услуги Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Най-продаваният съвременен български автор Мария Лалева представя новата си книга в Бургас Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново!
Тагове
приморец
Коментари

Още от последните новини