Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас

Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас - E-Burgas.com

След двегодишно прекъсване, наложено от пандемията, днес бе даден рестарт на общинските ученически спортни игри в Бургас. Началото бе положено с първенство по футбол за учениците от 5-7 клас. Добрите атмосферни условия дават шанс излъчването на общинския първенец по футбол да се разбере още през тази календарна година.

В тазгодишното издание на ученическите игри ще вземат участие 35 бургаски училища, което е рекорден брой, откакто се провежда инициативата. Те ще бъдат представени от 160 отбора.

В рамките на общинските ученически игри ще се проведат общо 31 състезания по 8 различни вида спорт – футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, тенис на маса, бадминтон, лека атлетика и шахмат.

Свързани статии
Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Нефтохимик отпразнува 60 години от създаването си Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР ФК "Нефтохимик" разшири щата на треньорите Херо напусна Арда след по-малко от ден, прибира се спешно в Бургас Греда за Боби Михахайлов, конгрес ще има на 12 октомври Херо поема Арда, взима Чиликов в екипа Петър Патев: Щастлив съм от трансфера си в Таджикистан, другата седмица излизам на 1/8 финал в азиатската ШЛ "Акулите" донесоха 11 медала в Бургас, обраха овациите в Сандански (Снимки)
Тагове
турнир футбол
Коментари

Още от последните новини