Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР

Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР - E-Burgas.com

3-тото издание на благотворителния футболен турнир за деца на починали служители на МВР от област Бургас ще се проведе на 3 и 4 юни, петък и събота, на спортен комплекс "Славейков". 18 отбора от 5 държави ще спорят за купата и отличията. Организатор е СФК "Свети Никола", с подкрепата на Община Бургас и спонсори. Чуждестранното присъствие е на тимове от Скопие - Северна Македония, Долж - Румъния, Биелина - Босна и Херцеговина, Смедерево - Сърбия. Останалите отбори са от Бургаска област, както и традиционният участник - Видин. В благородната инициатива ще се включат и делегации от Словения и сръбските градове Крушевац и Пожаревац.

Отборите са разпределени в 6 групи по 3. На терена са по 5 полеви играчи и един вратар. Срещите са в две полувремена по 15 минути. Стартът е утре, петък, от 9:00 часа. В събота ще се играят двата полуфинала, мачът за трето място и големият финал. Началото е в 10:00 часа. В 12:00 часа ще започне двубоят, който ще определи шампиона.

Организаторите са осигурили куп награди за призьорите - купи и медали, както и плакети, топки, флагчета и благодарствени писма всички участници. Футболните рефери на благотворителния турнир ще получат паметни статуетки.

"Тази година събраните пари ще бъдат разпределени между 19 деца до 18-годишна възраст", уточни главният организатор Павлин Ковачев, който е председател на СФК "Свети Никола".

Свързани статии
Пенсионерка опита да подкупи полицаи с 50 лв. Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Рашков обеща да вдигне полицейските заплати Полицаи и надзиратели на протестен палатков лагер, искат по-високи заплати Пожарникарите у нас износвали стари униформи на колеги от Европа и САЩ Счупени пръсти и ребра на полицаи на днешния протест Неправилно пресичащ бургазлия нападна полицаи Бургаските криминалисти получиха колективна награда „Полицай на годината 2021“ Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция Арменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев бряг
Тагове
полицаи турнир
Коментари

Още от последните новини