Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР

Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР - E-Burgas.com

3-тото издание на благотворителния футболен турнир за деца на починали служители на МВР от област Бургас ще се проведе на 3 и 4 юни, петък и събота, на спортен комплекс "Славейков". 18 отбора от 5 държави ще спорят за купата и отличията. Организатор е СФК "Свети Никола", с подкрепата на Община Бургас и спонсори. Чуждестранното присъствие е на тимове от Скопие - Северна Македония, Долж - Румъния, Биелина - Босна и Херцеговина, Смедерево - Сърбия. Останалите отбори са от Бургаска област, както и традиционният участник - Видин. В благородната инициатива ще се включат и делегации от Словения и сръбските градове Крушевац и Пожаревац.

Отборите са разпределени в 6 групи по 3. На терена са по 5 полеви играчи и един вратар. Срещите са в две полувремена по 15 минути. Стартът е утре, петък, от 9:00 часа. В събота ще се играят двата полуфинала, мачът за трето място и големият финал. Началото е в 10:00 часа. В 12:00 часа ще започне двубоят, който ще определи шампиона.

Организаторите са осигурили куп награди за призьорите - купи и медали, както и плакети, топки, флагчета и благодарствени писма всички участници. Футболните рефери на благотворителния турнир ще получат паметни статуетки.

"Тази година събраните пари ще бъдат разпределени между 19 деца до 18-годишна възраст", уточни главният организатор Павлин Ковачев, който е председател на СФК "Свети Никола".

Свързани статии
Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Възобновиха училищните футболни турнири в Бургас Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Загиналите полицаи са с общ 25-годишен стаж в МВР Тапа от автомобили между Поморие и Бургас, издирват избягалия каналджия (Видео) Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ! Бургаският кмет Димитър Николов: Утре ще е ден на траур Кошмар на "Трапезица" в Бургас! Полицаи загинаха при гонка с автобус (Снимки) Пенсионерка опита да подкупи полицаи с 50 лв.
Тагове
полицаи турнир
Коментари

Още от последните новини