Валят нови жалби срещу заповедта за маските

Валят нови жалби срещу заповедта за маските - E-Burgas.com

Десетки жалби са били депозирани във Върховния административен съд срещу новата заповед на здравния министър за задължителното носене на маски. Това съобщиха от съда за Нова тв. 

Оплакванията са постъпвали през целия уикенд на електронната поща. Предишната заповед за задължителни маски от 30 март беше отменена само след един ден. Както тогава, така и сега, основен инициатор на недоволството е адвокат Николай Хаджигенов. В блога си той е пуснал готова бланка за обжалване.

Свързани статии
Задължителни маски в час, решават другата седмица Половин милион контрабандни маски, шлемове и ръкавици отиват в полза на държавата Глобите за неносене на маски падат в съда Масови проверки за маски в градския транспорт и гарите в Бургас (Снимки) Служители без маски в заведенията сами ще си плащат глобите Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки) До 13 май задължително с предпазни маски Поредна контрабанда на маски от Турция беше пресечена у нас, отиват за БЧК Бургазлии продължават да ходят без маски и да отнасят актове Доброволци раздават предпазни маски на минувачите в Бургас
Тагове
маски
Коментари

Още от последните новини