В Созопол търсят общопрактикуващ лекар

В Созопол търсят общопрактикуващ лекар - E-Burgas.com

Приключи ремонта на двете помещения в Созопол, които са отредени за ползване от личните лекари в града. Те са разположени на комуникативно място в центъра на новия град, в близост до лабораторията и са пригодени с манипалуцационни и чакалня за пациентите.

Предстоят дейности по преместването на д-р Кръстева от настоящото помещение, което години наред се оказва крайно неудобно за посетителите, особено за по-възрастните от тях и в настоящата пандемична обстановка.

Междувременно Община Созопол спомага Здравната каса като осъществява срещи с общопрактикуващи лекари от цялата страна, за да бъде своевременно заето мястото на д-р Градинаров. „Това, което мога да направя аз като е кмет в търсенето на общопрактикуващ лекар, освен да осъществявам разговори с тях, е да предоставя новоремонтирано помещение за медицинска практика, както и общинско жилище в града“, коментира Тихомир Янакиев по темата.

Свързани статии
И в Созопол въвеждат нови мерки заради тока Созопол продължава да търси още един общопрактикуващ лекар Сметката за ток на община Созопол надхвърли 1 млн.лв. за 2021, кметът търси помощ от държавата Кметът на Созопол въвежда нови мерки от утре, лично следи контрола Коронавирусът остави над 50 хиляди българи без личен лекар Лекар: Никакви мерки не се спазват, чака ни тежка вълна Фермер от Индже Войвода спечели европейски приз Созопол си намери чуждестранен партньор за развитието на туризма Студентите в България се увеличават, масово искат да стават учители и лекари Ваксинационен пункт в Созопол ще работи днес и утре
Тагове
созопол лекар
Коментари

Още от последните новини