В Поморие тестват новата система за електронно записване на първолаци

В Поморие тестват новата система за електронно записване на първолаци - E-Burgas.com

Системата за електронен прием в първи клас, през учебната 2021/2022 г., в град Поморие ще бъде тестово отворена на 11 май 2021 г., от 10:00 ч. и ще продължи до 18 май 2021 г. В този период, родителите имат възможност пробно да регистрират, редактират и отказват заявления за прием.

Същинската регистрация на първокласници ще започне на 20 май и ще продължи до 31 май 2020 г. Преди да се пристъпи към подаването на заявление (регистрация), препоръчваме подробно да се разгледа информацията за работа със системата, в какви срокове се провежда записването и класирането, както и критериите за класиране и необходимите документи.

Датата на първото класиране е 2 юни 2021 г., когато ще бъдат обявени резултатите и след която ще започне записването на децата в училището, в което са приети.

Родителите, които не са обезпечени с интернет достъп, могат да подадат заявления на хартиен носител в училищата, които са им първо желание. В тези случаи данните се качват в системата от учебното заведение. Предимствата в онлайн подаването са във възможността за нанасяне на промени, спестяване на време и по-лесното проследяване на резултатите.

ЕЛЕКТРОНЕН ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас
Тагове
поморие електронна система пъровалци
Коментари

Още от последните новини