В Бургас най-много припаднали от жегите

В Бургас най-много припаднали от жегите - E-Burgas.com

Общо 117 сигнала са получени на спешния телефон в цялата страна за припаднали и колабирали хора вследствие на жегите. Това съобщиха от МВР пред Агенция „Фокус“. Данните са на Националната система 112 и обхващат периода от 8.00 ч. до 15.45 ч. вчера.

Най-много са сигналите в София и Бургас, където регистрираните са 15. В Стара Загора има 11, във Варна - 10, Враца – 8. Има градове в страната, в които изобщо няма спешни обаждания. Не са регистрирани такива вследствие на топлото време в Габрово, Кърджали, Разград и Търговище. От Националната система 112 обобщават, че сигналите не са повече от минали години, в които са обявявани горещини.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
горещини бургас
Коментари

Още от последните новини