В Айтос оптимисти за новата година, кметът очаква по-добри дни

В Айтос оптимисти за новата година, кметът очаква по-добри дни - E-Burgas.com

Община Айтос е изпълнена с оптимизъм за предстоящата 2021 година. Кметът Васил Едрев изпрати послание към съгражданите си, в което вярва, че по-добрите дни предстоят.

"Всички сме в очакване на новата година, с надеждата тя да е по-добра, по-здрава и по-успешна за всеки от нас. Часове преди да настъпи, искам да Ви уверя, че въпреки пандемията, и въпреки трудностите, които преживяхме, имаме основание да посрещнем 2021 година с оптимизъм.

Предстои година, която ще е определяща за развитието на общината ни. Имаме добра проектна готовност, за да влезем уверено в новия програмен период. Имаме одобрени и финансирани проекти, които ще изпълняваме от първия ден на новата година. Имаме финансова стабилност, добра осигуреност за училищата, детските градини, здравеопазването и социалната сфера. Сигурен съм, че ще имаме силите и куража да се справим с предизвикателствата.

Ще продължим да си поставяме максимални цели, които да следваме и да постигаме. Вашите искания ще бъдат стимул да работим с още по-бързи темпове за развитието на Айтос и населените места. Ще продължим да работим, за да наваксаме несвършеното през многото пропуснати години след промените.

Нека не забравяме, че нашето бъдеще зависи от нас самите, от нашите цели и мечти, от нашите мисли и действия. Затова и през новата година ще разчитам на Вашата подкрепа и на Вашата инициативност.

Да посрещнем 2021-ва с чисти сърца, изпълнени с вяра в по-добрите дни, които предстоят.

Нека сме изпълнени с радост и сила, за да постигаме целите си!

Весело посрещане на новата година!

Здраве, щастие и благополучие, пожелавам на всеки един от Вас, на всеки дом, на всяко семейство в община Айтос!", пожелава Васил Едрев.

   

Свързани статии
Болницата в Айтос пред колапс, препълнена е с ковид пациенти Айтос грейна предпролетно (Снимки) Жена от Айтос взе най-тежката мярка заради кражба на 400 лева Нов четирилентов път до Бургас и детски градини - Aйтос вади завидни проекти Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева В Айтос вече събират непотребни електроуреди Регионалният министър и АПИ обмислят извеждане на трафика от Айтос Стабилен бюджет няма да вкарва Айтос в дългове през 2021 Община Айтос ще обсъди бюджета с гражданите при строго спазване на пандемичните мерки 101 учители и възпитатели от Айтоско готови да се ваксинират
Тагове
айтос васил едрев
Коментари

Още от последните новини