Учители по английски език обменят опит и повишават квалификацията си

Учители по английски език обменят опит и повишават квалификацията си - E-Burgas.com

Бургаски учители, които преподават английски език на деца в първи клас и подготвителните групи на училищата, обмениха опит и споделиха добри практики от работата си. Те участваха в специализиран семинар, който е част от програмата за повишаване на квалификацията им.

Педагозите представиха различни занимателни игри, които използват при представянето на знанията, и обсъдиха различни ситуации от работата си с децата.

Изучаването на английски език в първи клас и подготвителните групи стартира по идея а Община Бургас и е безплатно за всички 5 362 деца в тази възраст. То се осъществява по програмната система на Издателство "Изкуства".

Обучителният семинар ще послужи като основа за развиването на педагогическия потенциал и на други учители. Презентациите и видеоматериалите от форума ще бъдат събрани в диск, който ще бъде предоставен на всички учители по английски език.

 

Семинарът се проведе в КЦ "Морско казино" и се реализира със сътрудничеството между Община Бургас, ЦПЛР - Бургас и Издателство "Изкуства".

Коментари

Още от последните новини