Трафик на границата с Турция в последния ден без тест за ковид

Трафик на границата с Турция в последния ден без тест за ковид  - E-Burgas.com

Колони от автомобили са се образували на граничния пункт с Турция "Капитан Андреево". Днес е последният ден, в който може да се премине в южната ни съседка без тест за коронавирус, съобщава БНР.

От утре Турция ще изисква отрицателен PCR тест, направен 72 часа преди пътуването. Тези, които не представят отрицателен тест, ще бъдат поставяни под 7-дневна карантина.

Вчера през "Капитан Андреево" са преминали 18 000 пътници с 8 000 автомобила.

Свързани статии
Хиляди ментета на световни марки дрехи задържаха на "Капитан Андреево" Камиони с тонове пластмасови отпадъци са задържани на границата с Турция (Снимки) Огромно количество паста за наргиле откриха на "Капитан Андреево" (Снимки) Намериха премръзнали мигранти до българо-турската граница Цял боен арсенал спипаха на "Капитан Андреево" (Снимки) Иззеха злато и сребро за 35 бона на "Капитан Андреево" (Снимки) Контрабандни лекарства за близо 40 хил.лв. са разкрити на "Капитан Андреево" Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция Задържаха контрабандни смартфони за 60 бона на границата с Турция Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево"
Тагове
граница капитан андреево
Коментари

Още от последните новини