Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки)

Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

47-годишен мъж е задържан при разкриването на огромна оранжерия с марихуана

Оранжерия за отглеждане на канабис бе неутрализирана от бургаски и несебърски криминалисти. Същата се помещавала в специално пригодени хотелски стаи в Слънчев бряг, стопанисвани от 47-годишен несебърлия.

При проведена специализирана полицейска операция са намерени и иззети : ръчно изработени и съобразени с кубатурата на помещенията филтри за неутрализиране на отделяната от растенията миризма, 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина, специално инсталирана вентилационна система, уред за измерване на температура и влага, преобразуватели за ток, както и пет  туби с различна вместимост, съдържащи различни подхранващи и наторяващи течности.

От оранжерията са иззети над 100  конопени растения, отглеждани в саксии.

Несебърлията е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство. Материалите, събрани до момента, са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Галерия
Свързани статии
Нов безплатен паркинг в Несебър И в Несебър започнаха войната с кърлежите На толерантност вместо агресия учат децата в Несебър Несебър ще посреща летовници с нови тротоари Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки) Несебър организира пролетна еко кампания Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Парадокс в Несебър: Готвят нов контрареферендум Слаб старт на сезона в Слънчев бряг и Несебър, празни ресторарнти и затворени магазини Седем души в ареста заради наркооранжерия в центъра на Бургас (Снимки)
Тагове
несебър марихуана криминалисти
Коментари

Още от последните новини