Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки)

Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

47-годишен мъж е задържан при разкриването на огромна оранжерия с марихуана

Оранжерия за отглеждане на канабис бе неутрализирана от бургаски и несебърски криминалисти. Същата се помещавала в специално пригодени хотелски стаи в Слънчев бряг, стопанисвани от 47-годишен несебърлия.

При проведена специализирана полицейска операция са намерени и иззети : ръчно изработени и съобразени с кубатурата на помещенията филтри за неутрализиране на отделяната от растенията миризма, 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина, специално инсталирана вентилационна система, уред за измерване на температура и влага, преобразуватели за ток, както и пет  туби с различна вместимост, съдържащи различни подхранващи и наторяващи течности.

От оранжерията са иззети над 100  конопени растения, отглеждани в саксии.

Несебърлията е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство. Материалите, събрани до момента, са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Галерия
Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър Хванаха 22-годишен дилър в Айтос И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление
Тагове
несебър марихуана криминалисти
Коментари