Средиземноморски ресторант Салини изкушава с лятно меню

Средиземноморски ресторант Салини изкушава с лятно меню - E-Burgas.com

Открийте вкусните предложения в разкошната градина, обгърнати от морски бриз, спокойствие и прохлада

След като всеки месец Средиземноморски ресторант Салини изкушаваше бургазлии и гостите на града със специални менюта представящи кухните на различни държави, дойде лято! С него, настъпи времето за специални летни предложения. Те са точно шест и включват любими сезонни продукти - включително апетитно и умело приготвени любими морски деликатеси. 

Открийте своето изкушение сред:
- Салата розови домати с маслини таджаска, плочка биволско сирене и печен пипер 
- Сафрид с картофи соте 
- Чернокоп с печени тиквички 
- Лефер с прясно пържени картофи 
- Калкан котлет с печени аспержи 
- Калкан филе с гриловани зеленчуци 

Средиземноморски ресторант Салини ви очаква в тихата периферия на сърцето на Бургас - в самото начало на Морската градина, на ул. "Княз Ал. Батенберг" 2, Гранд Хотел и СПА Приморец. Забравете за логистичните проблеми - гостите на Салини използват безплатен паркинг. Тук, винаги ще откриете вкусни изкушения, на които да се отдадете в компанията на любимия човек, близки, колеги, приятели. Разбира се - винаги можете да изберете самостоятелно кулинарно пътешествие. Освен средиземноморски предложения Салини има за вас и отделна карта с японски салати и суши. Десертите са точно 12 и включват отбрани сладки творби от цял свят. 

Лятната градина на Салини е точното място, където да се потопите в безкрая на морски Бургас. Тя е елегантен оазис, потънал в зеленина и безкрайно синьо. Звучи песента на морето, което е само на няколко мига разстояние. Спокойствието и безвремието са абсолютни. Тук, времето спира. Релакс, вкусове, споделени моменти; дискретен сервиз и отлична кухня за всеки - открийте Салини. Опитайте лятото в Морската градина. 
 

Коментари

Още от последните новини