Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята"

 Спират строителството на хотела фантом над
Снимка pochivka.bg

Строителният контрол е започнал процедура по спирането на строителството на СПА хотел фантом, чието доизграждане бе започнало на първа линия над плаж "Бутамята" в Синеморец. Това обяви служебният министър на околната среда Асен Личев, позовавайки се на информация от директора на ДНСК арх. Влади Калинов.

Преди седмица протестиращи настояха за незабавно спиране на строежите в Синеморец и по крайбрежието на парк "Странджа", припомни БНТ.

До момента са събрани над 11 000 подписа за мораториум върху строежите по Черноморието, които са предадени на служебния екоминистър.

Свързани статии
Спират строежа на хотел над "Бутамята" Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Програма подпомогна над 330 морски и планински хотели РИОСВ излседва морската вода край Синеморец Карантинният хотел в Несебър се оказа фантом Хотели и заведения с ваксинирани служители ще работят и при ковид мерки Хотелиери и ресторантьори ще могат да се възползват от допълителни 106 млн.лв. по ОПИК Община Созопол: Не строеж, а монтаж се извършва на Смокиня Един на всеки пет хотела работи на старта на сезона в "Слънчев бряг" Строителната забрана в Созопол е в сила, общината напомня и за довършителните работи
Тагове
Синеморец Бутамята хотел строителство
Коментари

Още от последните новини