Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята"

 Спират строителството на хотела фантом над
Снимка pochivka.bg

Строителният контрол е започнал процедура по спирането на строителството на СПА хотел фантом, чието доизграждане бе започнало на първа линия над плаж "Бутамята" в Синеморец. Това обяви служебният министър на околната среда Асен Личев, позовавайки се на информация от директора на ДНСК арх. Влади Калинов.

Преди седмица протестиращи настояха за незабавно спиране на строежите в Синеморец и по крайбрежието на парк "Странджа", припомни БНТ.

До момента са събрани над 11 000 подписа за мораториум върху строежите по Черноморието, които са предадени на служебния екоминистър.

Свързани статии
Ръст в приходите от нощувки по хотели Българите купуват по 637 жилища на ден Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Спират строежа на хотел над "Бутамята" Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Програма подпомогна над 330 морски и планински хотели РИОСВ излседва морската вода край Синеморец Карантинният хотел в Несебър се оказа фантом
Тагове
Синеморец Бутамята хотел строителство
Коментари

Още от последните новини