Слънце ни очаква през уикенда

Слънце ни очаква през уикенда - E-Burgas.com

В събота до обяд все още в много райони на страната ще е облачно. През деня ще остане ветровито с по-силни студени пориви в Дунавската равнина. В хода на съботния ден обаче облаците бързо ще отстъпват на слънцето и следобед температурите ще са в интервала 11-16 градуса.

В неделя слънцето ще грее над цялата страна. Студеният вятър ще е стихнал. В ранните часове в някои ниски райони ще се образуват мъгли, които бързо ще се разсеят. Термометрите в последния ден на седмицата с леки колебаяния ще показват стойности, близки до съботните – в интервала 12-17 градуса.

Свързани статии
Близо 40 градуса на места в първия ден на юли И днес ще е слънчево, температурите стигат до 34 градуса на места Слънчева събота, но с превалявания в части от страната Без валежи по морето днес Слънчевото и топло време продължава и днес Слънчева събота с температури от 27 градуса Повече слънце и високи температури днес До 19 градуса максимални температури днес Хубавото време продължава и днес Слабо затопляне и повече слънчеви часове през уикенда
Тагове
слънце
Коментари

Още от последните новини