Слънце и пролетни температури днес по морето

Слънце и пролетни температури днес по морето  - E-Burgas.com

Днес слънцето ще ни есе усмихне. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, а максималните - от 16°до 21°. Ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност, която до вечерта ще се вплътни. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.

И по Черноморието ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат от 13° до 16°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад облачността, предимно висока, ще се увеличи. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра - около 5°.

В неделя времето ще бъде облачно, на отделни места, главно в Западна България, ще превали слаб дъжд. По-късно през деня облачността от запад ще се разкъсва. Минималните температури ще са между 1° и 6°, а максималните - между 9° и 14°.

В понеделник преди обяд облачността ще е разкъсана, на места в низините сутринта ще е мъгливо. След обяд ще започне ново увеличение на облачността, а привечер и през нощта срещу вторник на отделни места в западната половина от страната ще превали слаб дъжд.

Във вторник ще бъде облачно. В цялата страна ще има валежи от дъжд, в планините над 1500 метра - от сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад-север, ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух. С понижението на температурите до края на деня и в по-ниските планински райони и високите полета в Западна България дъждът ще преминава в сняг.

В сряда ще се задържи със значителна облачност, на отделни места ще превали слабо, в Южна и Източна България - дъжд, в останалата част от страната и в планините - сняг. Вятърът ще остане от север, но ще отслабне.

Свързани статии
Слънчево време край морето и днес По-високи температури днес, по морето остава слънчево Последен горещ ден, от неделя дъждове Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Започна кампанията за превенция на слънчевите изгарания (Снимки) Близо 40 градуса на места в първия ден на юли И днес ще е слънчево, температурите стигат до 34 градуса на места Слънчева събота, но с превалявания в части от страната Без валежи по морето днес Слънчевото и топло време продължава и днес
Тагове
слънце
Коментари

Още от последните новини