Секси учителки на първолаци с фен група във фейсбук

Секси учителки на първолаци с фен група във фейсбук - E-Burgas.com

Първи клас и младите учителки привлякоха много голям интерес и тази година. Красавиците, които стават класни на първолаците, вече се превръщат в същинска мода. Пътеката бе проправена от превърналата се в тотален хит Силвия Зубева, а при старта на учебната 2016-17 година се появиха още редица нейни достойни конкурентки.

Изкусителни красавици бият първия звънец в училищата и повеждат първолаците в клас на 15 септември. При откриването на учебната година на няколко места в страната бащите на първокласниците се прехласнаха по красивите млади учителки, които за първи път са класни ръководители на децата им. В София учителки от две столични школа вече се състезават задочно с помощта на социалните мрежи фейсбук и истаграм за титлата "Мис Първи учебен ден".

В столицата безспорни претендентки са Виктория Пангарова от 1Б клас в 11 ОУ "Св. Пимен Зографски" и Станислава Величкова от вече прочулото се с красивите си преподавателки 119 СОУ. Школото се прочу през миналата година с най-сексапилна начална учителка Силвия Зубева. И двете конкурентки за неформалнататла тази година се не са били досега класни ръководители. На тържественото откриване на учебната година присъства и секси учителката Силвия Зубева, която веднага сподели във Фейсбук снимки от празничния ден. Коментарите заваляха мигновено. Основната част от тях бяха положителни и много позитивни. От 15 септември насам най-много лайкове събра 31-годишната колежка на Силвия Станислава. Красивата блондинка е омъжена и е с две деца. Досега тя не е била класен ръководител, а няколко години е била начален учител. Станислава Величкова поведе гордите първолаци от 1 „Е" клас.

Във фейсбук дори вече има група "Най-сексапилните учителки в България", която е създадена от Митко Пантев, от чийто профил става ясно, че е баща на второкласничка. Групата изобилства от снимки на най-популярната вече Силвия Зубева, присъстват още преподавателки от Варна, Велико Търново и Монтана. Срещат се и много фотоси на преподавателката от Благоевград Зинаида Стоилова, която преди няколко години се стана хит в мрежата, след като качи снимки по бански от плажа. Красавицата тогава засенчи по популярност дори Николета Лозанова и Златка Димитрова с перфектните си мерки.

Конкуренция им прави младата класна и преподавателка по изобразително изкуство от Благоевград Екатерина Москова. Първата дама на Пловдив Деница Тотева, съпруга на кмета Иван Тотев, преди две години бе обявена за най-красивата учителка в СОУ "Св. Патриарх Евтимий" в трада на тепетата. Читатели на "Стандарт" изпратиха и снимки на учителки от други градове, които също могат да спорят за титлата. В Разлог първолаците също са поведени от грациозна дама в прилепнала по тялото бяла рокля. Тази година 15 септември стартира тържествено, а в клас влязоха над 720 000 ученици. 66 000 от тях са в първи клас и за пореден път при откриването освен традиционното участие на майки и баби, присъстваха и много татковци.

Звездата на 2014 г. Силвия заби волейболен национал

Учителката, чиято снимка от първия учебен ден на 2014 години побърка мъжете, продължава да се труди в столичното 119 СОУ "Академик Михаил Арнаудов". И тази година тя се радваше на вниманието на фотографите. Новината при нея е, че вече е любимата жена на волейболния ни национал Тодор Скримов. Двамата са заедно от началото на лятото, а по-късно във Фейсбук се появиха и снимки от общата им ваканция.

Източник: standartnews.com

Коментари

Още от последните новини