Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат

Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат - E-Burgas.com

Избраната за Административен ръководител – председател на Районен съд – Карнобат, съдия Татяна Станчева – Иванова, официално встъпи в своя втори мандат, днес. Първият мандат на преизбраният председател изтече през месец Декември 2019 г., след което тя изпълняваше тези функции. Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет изслуша и избра единодушно Татяна Станчева-Иванова за административен ръководител – председател на Районен съд – Карнобат, на 12.10.2021 г.

Председателят на Окръжен съд – Бургас, съдия Росица Темелкова, връчи акта за встъпване в длъжност на съдия Станчева – Иванова, като изрази благодарност към своя колега за добрата комуникация в работата на двете съдебни институции и я поздрави за постигнатите добри резултати в организационната и правораздавателна дейност на съда. Съдия Темелкова пожела този процес и постиженията на Районен съд - Карнобат да се надграждат.

Съдия Татяна Станчева - Иванова има над 16 години юридически стаж в органите на съдебната власт. В своята работа тя разчита на задълбоченото познаване на спецификите на съдебния район, работата на съдиите и потенциала на съдебните служители, както и на положените усилия за създаване на спокойна и колегиална атмосфера в съда. Съдия Станчева – Иванова ще продължава да работи за мотивиране на магистратите и съдебните служители, с участието им в периодични обучения, както и за поддържане нивото на компетентност на съдебните заседатели.

Преизбраният Административен ръководител на Районен съд - Карнобат се ангажира да проучи възможността за обезпечаване на модул към Единната деловодна система на съдилищата, която ще способства реализирането на онлайн връзка и осъществяване на пълен контрол за извършените действия по връчването на съобщения и призоваване. Съдия Станчева-Иванова ще продължава да работи за отварянето на съда към обществото чрез повишаване на информираността на гражданите за неговата дейност и за предоставяните услуги.

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара? Пожар пламна в карнобатско училище, местни и айтоски огнеборци гасиха пламъците Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Окръжният съд в Бургас поощри и освободи свой колега
Тагове
съдия карнобат
Коментари

Още от последните новини