Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат

Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат - E-Burgas.com

Избраната за Административен ръководител – председател на Районен съд – Карнобат, съдия Татяна Станчева – Иванова, официално встъпи в своя втори мандат, днес. Първият мандат на преизбраният председател изтече през месец Декември 2019 г., след което тя изпълняваше тези функции. Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет изслуша и избра единодушно Татяна Станчева-Иванова за административен ръководител – председател на Районен съд – Карнобат, на 12.10.2021 г.

Председателят на Окръжен съд – Бургас, съдия Росица Темелкова, връчи акта за встъпване в длъжност на съдия Станчева – Иванова, като изрази благодарност към своя колега за добрата комуникация в работата на двете съдебни институции и я поздрави за постигнатите добри резултати в организационната и правораздавателна дейност на съда. Съдия Темелкова пожела този процес и постиженията на Районен съд - Карнобат да се надграждат.

Съдия Татяна Станчева - Иванова има над 16 години юридически стаж в органите на съдебната власт. В своята работа тя разчита на задълбоченото познаване на спецификите на съдебния район, работата на съдиите и потенциала на съдебните служители, както и на положените усилия за създаване на спокойна и колегиална атмосфера в съда. Съдия Станчева – Иванова ще продължава да работи за мотивиране на магистратите и съдебните служители, с участието им в периодични обучения, както и за поддържане нивото на компетентност на съдебните заседатели.

Преизбраният Административен ръководител на Районен съд - Карнобат се ангажира да проучи възможността за обезпечаване на модул към Единната деловодна система на съдилищата, която ще способства реализирането на онлайн връзка и осъществяване на пълен контрол за извършените действия по връчването на съобщения и призоваване. Съдия Станчева-Иванова ще продължава да работи за отварянето на съда към обществото чрез повишаване на информираността на гражданите за неговата дейност и за предоставяните услуги.

Свързани статии
Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Окръжният съд в Бургас поощри и освободи свой колега Районният съд в Бургас вече е с нов председател Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат Бургаски окръжен съдия представи съдебната власт пред ученици Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето
Тагове
съдия карнобат
Коментари

Още от последните новини