Окръжният съд в Бургас поощри и освободи свой колега

Окръжният съд в Бургас поощри и освободи свой колега  - E-Burgas.com

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 303, ал. 2, т. 2, буква „а" и чл. 303, ал. 3, т. 1 от Закона за съдебната власт, поощри Иван Воденичаров – съдия в Окръжен съд – Бургас, с отличие „личен почетен знак: първа степен – златен", както и с парична награда в размер на 1000 лв., за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Наградата е предложена от Росица Темелкова – административен ръководител – председател на Окръжен съд – Бургас, която се мотивира с неговия дългогодишен юридически стаж, доказани професионални и етични качества. Акцентира се на задълбочените познания и практически опит на съдия Воденичаров в областта на гражданското право, коректното и отговорно изпълнение на задълженията, при стриктно спазване на процесуалните срокове.

Колегията освободи на основание Иван Воденичаров от заеманата длъжност „съдия" в Окръжен съд – Бургас, считано от 26.05.2021 г.

Свързани статии
Окръжен магистрат представи професиятаси пред ученици Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Белгийска съдийка пристигна на обмен в бургаския съд Съдиите от Европа посетиха и Окръжен съд – Бургас Административният съд в Бургас пред европейските си колеги: Нашият стремеж е хората да вярват в нас! Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си
Тагове
съд съдия
Коментари

Още от последните новини