Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче

Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче - E-Burgas.com
Кадър: Информационна агенция News24sofiaeu

В АС - Бургас днес ще бъде проведено заседание по мярката на Йовчо Стоянов, обвинен в убийството на 17-годишно бременно момиче.

Жестокото убийство разтърси България в средата на месец август. Последно обвиняемият Стоянов бе оставен за постоянно в ареста от Окръжния съд в Ямбол на 24 август.

Престъплението е извършено на 12 август по особено жесток начин чрез удушаване в дома на жертвата. Трупът е намерен изхвърлен в кладенец край селото на 19 август от приятели на убитата Мария Христова.

Обвиненият 44-годишен Йовчо Стоянов е съжителствал с майката на момичето на семейни начала. Двамата имали други две общи деца.

Мъжът е задържан за тежкото престъпление на 20 август. Пред съда той заяви, че е отгледал момичето от 2-годишна възраст и помоли за по-лека мярка. Съдът счете, че са събрани достатъчно доказателства, че той е извършител на тежкото престъпление. Според повдигнатото му обвинение законът предвижда от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор и доживотен затвор без право на замяна. Мярката за неотклонение може да бъде обжалвана в срок от 3 дни пред Апелативен съд- Бургас.

 

Свързани статии
Издирван кандидат-депутат от бургаски избирателен район се самоуби при арест Задържаха британец заради убийството на баща му в ямболско село Задържаха убиеца на клошаря пред УМБАЛ, удраял го с глава, крака и пръчка Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев Открито е оръжието, с което е ликвидиран Юмер, зловещи подробности около двете убийства Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста
Тагове
убийство Йовчо Стоянов
Коментари

Още от последните новини