Русия възобновява полетите до България, ще живне ли сезонът в Бургаско?

Русия възобновява полетите до България, ще живне ли сезонът в Бургаско? - E-Burgas.com
По информация на посолството ни в Москва за България се възстановяват полетите по маршрутите Москва - София, Москва - Варна, Москва - Бургас с честота от четири полета седмично по всеки маршрут и Екатеринбург - Бургас, Екатеринбург - Варна, Минерални води - Варна, Самара - Бургас, Ростов на Дон - Варна, Ростов на Дон - Бургас с честота от един полет седмично по всеки маршрут.

Решението бе взето на заседание на Оперативния щаб на руското правителство за предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция в Руската федерация, ръководено от вицепремиера Татяна Голикова. На реципрочна основа от 28 юни 2021 г. се възобновяват и редовните полети на Русия с Белгия, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър, Република Северна Македония, САЩ, както и с Турция – от 22 юни 2021 г.

Също от 28 юни 2021 г. ще бъде увеличен броят на редовните полети с редица страни на реципрочна основа (Австрия, Азербайджан, Армения, Гърция, Катар, Сърбия, Финландия, Хърватия и Швейцария).

Свързани статии
Туристи отменят резервации по ски курортите заради липса на сняг Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Старт на зимния сезон в Банско В курортите очакват 20% повече туристи със 30% увеличение на цените 6 милиона семейства са без ток в Украйна В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите
Тагове
полети сезон русия туристи руснаци
Коментари

Още от последните новини