Румен Радев идва на празника на Созопол

Румен Радев идва на празника на Созопол - E-Burgas.com

Президентът утре ще поднесе цветя на паметника на Левски в Айтос

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на празника на град Созопол днес. От 19.00 часа президентът ще посети фотоизложбата „Уловени мигове от созополско око" на площад „Хан Крум" пред летен театър „Аполония". Държавният глава ще отличи най-младия участник в конкурса, излъчил фотоизложбата. От 20.30 часа, в летен театър „Аполония", ще започне празничният концерт с „Талантите на Созопол". Румен Радев ще отправи приветствие към гражданите на Созопол по случай празника на града.

На 18 юли, неделя, от 9.45 часа президентът ще посети църквата „Св. Димитър Солунски" в град Айтос, където ще поднесе цветя по повод 184-ата годишнина от  рождението на Васил Левски.

Свързани статии
Радев: Ще връча мандата, когато партиите са готовиРавда ще отблежи празника си в дена на Света Параскева с богата програмаЗапонаха консултациите на президента с партиите, ГЕРБ-СДС отказаха срещата с РадевСело Баня отпразнува ИлинденБъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки)Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избориПрезидентът свиква Народното събрание на 21 юлиВ Созопол напомниха на земеделците, че е сезонът на пожаритеРадев коментира "Магнитски" пред конгресмените от САЩ: Това е ясен знак!В Созопол организираха плувен маратон
Тагове
Румен Радев Созопол празник
Коментари

Още от последните новини