Румен Радев идва на празника на Созопол

Румен Радев идва на празника на Созопол - E-Burgas.com

Президентът утре ще поднесе цветя на паметника на Левски в Айтос

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на празника на град Созопол днес. От 19.00 часа президентът ще посети фотоизложбата „Уловени мигове от созополско око" на площад „Хан Крум" пред летен театър „Аполония". Държавният глава ще отличи най-младия участник в конкурса, излъчил фотоизложбата. От 20.30 часа, в летен театър „Аполония", ще започне празничният концерт с „Талантите на Созопол". Румен Радев ще отправи приветствие към гражданите на Созопол по случай празника на града.

На 18 юли, неделя, от 9.45 часа президентът ще посети църквата „Св. Димитър Солунски" в град Айтос, където ще поднесе цветя по повод 184-ата годишнина от  рождението на Васил Левски.

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Номинираха Тихомир Янакиев за кмет на годната заради технически иновации в Созопол Ето какви промени предложиха за Стария град в Созопол Радев призова Борисов да се кандидатира за президент В Созопол презентират архитектурния облик на Стария град Радев призова ЕС за по-сериозно отношение срещу корупцията в страната Бургас ще отпразнува 113 години Независима България подобаващо Президентът обяви избори 2 в 1 на 14 ноември Концерти, знамена и цветя в Бургас за Съединението Радев: Смесването на изборите е против духа на Конституцията
Тагове
Румен Радев Созопол празник
Коментари

Още от последните новини