Романтична драма, филм в духа на Хелоуин и Батман очакват зрителите на А1 Видеотека през октомври

Романтична драма, филм в духа на Хелоуин и Батман очакват зрителите на А1 Видеотека през октомври - E-Burgas.com

Най-страшният месец от годината е тук и предлага на зрителите разнообразие от филми, с което да удовлетвори всички – от заклетите фенове на Хелоуин до любителите на романтичната драма. Сред над 20 000 заглавия през октомври в колекцията на A1 Xplore TV се открояват драмата „Изкупителна любов“, слашърът „Хелоуин убива“ и новата лента от света на DC „Батман (2022)”.

През месец октомври А1 Видеотека предлага на зрителите романтичната драма „Изкупителна любов“. Сара "Ейнджъл", която само на 8-годишна възраст е била продадена за проституция, оцелява чрез омраза и самоотрицание в Калифорния през 50-те години на XIX в. Един ден съдбата я среща с Майкъл Осия, който се зарича, че ще се ожени за нея и ще я измъкне от живота, който живее. Това обаче се оказва по-голямо предизвикателство, отколкото той е очаквал, защото Сара познава само отхвърляне от мъжете. Тя ще трябва да реши дали може да повярва в любовта и да излекува разбитото си сърце. Лентата включва и холивудската звезда от българско потекло Нина Добрев, която се въплъщава в ролята на майката на малката Сара.

Месецът на Хелоуин не може да премине без поне един слашър хорър. „Хелоуин убива“ е продължението на вече популярния от 2018 година „Хелоуин“ и част от легендарния франчайз „Хелоуин“, който стартира още през 1978 година. Страшният филм разказва за събития, които се случват чели 40 години след като Майкъл Майърс убива жестоко приятелите на Лори Строуд в нощта на Хелоуин. Той се завръща обратно за семейството ѝ. Лори е убедена, че Майкъл дебне наоколо, затова тя се подготвя отново да се срещне лице в лице с психично болния маскиран убиец.

Хелоуин продължава да владее вниманието на зрителите в А1 Видеотека през октомври с най-новия „Батман (2022)“. Феновете на DC вселената също ще останат доволни от лентата с участието на световноизвестния актьор Робърт Патинсън. Историята на „Батман“ започва навръх Хелоуин, когато кметът на Готъм Сити Дон Мичъл – младши става жертва на сериен убиец, наричащ себе си Гатанката. Милиардерът Брус Уейн разследва заедно с полицейското управление на Готъм Сити убийството. В процеса на разследване лейтенант Джеймс Гордън открива, че Гатанката е оставил съобщение за Батман. Това вкарва любимия на всички герой в опасна мисия, която го поставя в смъртоносна опасност. Зрителите ще останат на ръба на столовете си до самия край на лентата.

А1 Видеотека предлага на абонатите на A1 Xplore TV богат избор от заглавия срещу достъпна такса. Когато абонат избере лента, може да я наеме за 48 часа, през които да я гледа неограничен брой пъти. Платформата притежава AI възможности за „научаване“ на вкуса на своите потребители - с времето започва да им предлага все по-подходящи за предпочитанията им ленти.

Галерия
Свързани статии
Великолепната Наталия Гуркова закри BURGAS SUMMER TRENDS с разкошна сватбена рокля Ето кои страхотни музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Внимание, фенове на модата: ето кои марки ще покажат новите си колекции на BURGAS SUMMER TRENDS Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати  Търсите булчинска или официална рокля? Кралици на красотата ще дефилират с разкошни модели на 18.11 в „Приморец“ Сладкарница Kisso кани на сладки моменти на Grand Wedding Expo Бъдещи булки, заповядайте да видите разкошни сватбени рокли от 17 до 19 Ноември в „Приморец“ Най-грандиозното сватбено изложение на Бургас Grand Wedding Expo се завръща този ноември V Порт Прим Арт Фест доведе в Бургас изключителни творци и събития Не пропускайте откриването на изложбата на великолепния световен илюстратор Ясен Гюзелев днес
Тагове
приморец
Коментари

Още от последните новини