Реорганизация на движението в Поморие заради фестивал на хората

Реорганизация на движението в Поморие заради фестивал на хората - E-Burgas.com

Във връзка с провеждането на Фестивала на клубовете за народни танци „Хоро край поморийския бряг” днес и утре, и съгласно издадени заповеди на кмета на общината, ще бъде въведена временна организация на движението в Поморие, както следва:

Забрана за движение и престой на МПС и ППС на централен площад „Св. Св. Кирил и Методий”, днес от 11:00 ч. до 20:00 ч.

Забрана за движение в участъка на ул. „Яворов”, от пресечката и́ с ул. „Търговска” до пресечката и́ на Професионална Гимназия по Туризъм “Алеко Константинов”, от 19:30 ч. днес до 1:00 ч. утре.

 Автобусната спирка на ул. „Черковна“ от маршрута на градска линия №1 и №2 за обществен превоз на пътници се заменя със спирка „ВиК“, на днес от 13:30 ч.

Пространството пред трите ресторанта: „Старият кей”, бирария „Градина” и „Старото казино” ще бъде озвучено от 19:30 ч. днес до 1:00 ч. в неделя.

Свързани статии
Юрист остави професията си, за да помага в битката с ковид в Поморие Третокласничките Мими и Ани от Поморие пример за толерантност (Видео) В поморийско село благодариха на кмета си с писмо Шест години затвор заради кило марихуана край Каменар Първолаци от Поморие получиха уроци по пътна безопасност Епидемиологичната обстановка доведе до промени в междуселищния транспорт в Поморие Поморие засили мерките в администрацията, спират се и приемите на граждани Разширяват читалището в Каменар с нова постройка Правят музей на рибарството в Поморие (Снимки) Реставрират стара сграда в Поморие по трансграничен проект
Тагове
поморие хоро
Коментари

Още от последните новини