Реорганизация на движението в Поморие заради фестивал на хората

Реорганизация на движението в Поморие заради фестивал на хората - E-Burgas.com

Във връзка с провеждането на Фестивала на клубовете за народни танци „Хоро край поморийския бряг” днес и утре, и съгласно издадени заповеди на кмета на общината, ще бъде въведена временна организация на движението в Поморие, както следва:

Забрана за движение и престой на МПС и ППС на централен площад „Св. Св. Кирил и Методий”, днес от 11:00 ч. до 20:00 ч.

Забрана за движение в участъка на ул. „Яворов”, от пресечката и́ с ул. „Търговска” до пресечката и́ на Професионална Гимназия по Туризъм “Алеко Константинов”, от 19:30 ч. днес до 1:00 ч. утре.

 Автобусната спирка на ул. „Черковна“ от маршрута на градска линия №1 и №2 за обществен превоз на пътници се заменя със спирка „ВиК“, на днес от 13:30 ч.

Пространството пред трите ресторанта: „Старият кей”, бирария „Градина” и „Старото казино” ще бъде озвучено от 19:30 ч. днес до 1:00 ч. в неделя.

Свързани статии
В Поморие почистиха улиците след Гергьовденския панаир (Снимки) Представят нова книга, посветена на Поморие, на празника на града Деца засадиха биоградинки в Поморие (Снимки) В Поморие тестват новата система за електронно записване на първолаци Най-старият храм по Южното Черноморие тъне в разруха 24 деца и младежи от социални домове в Поморие са готови за самостоятелен живот Поморие днес без вода до 18:00 часа Опазват Поморийското езето с над 1,1 млн. лева, камери ще следят реда около него Поморие ще чисти боклуците от морето с водни дронове В ход е доизграждането на новото пристанище в Поморие, баржа чисти дъното край кея (Снимки)
Тагове
поморие хоро
Коментари

Още от последните новини