Ремонтират участък от AM "Тракия", трафикът е в изпреварващата лента

Ремонтират участък от AM

Шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 124-ти км до 125-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Поставена е временна пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Ицо Хазарта: Кандидатирам се за депутат от "Продължаваме промяната", досега не съм дал нищо на страната, която ми даде всичко Граматиков: Пътни фирми с по двама-трима работници управлявали публичен ресурс за милиони Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Граматиков: Ще стигнем до общи компромиси с пътните строители Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София Комисия обследва целия участък, през който минават камионите в Айтос Стефан Янев назначи нови зам.-министри в кабинета си
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини