Ремонтират участък от AM "Тракия", трафикът е в изпреварващата лента

Ремонтират участък от AM

Шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 124-ти км до 125-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Поставена е временна пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас Животът на катапултиралия пилот край Безмер е вън от опасност Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Община Бургас с най-много одобрени социални проекти Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) 72 часа кауш за двама каналджии помогнали на 121 нелегални чужденци у нас Четирима от схемата за кражби и регистрации на скъпи коли остават зад решетките Акция срещу банди автоджамбази блокира подстъпите към Бургас Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Зачестяват измамите с ремонт на покриви
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини