Ремонтират участък от AM "Тракия", трафикът е в изпреварващата лента

Ремонтират участък от AM

Шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 124-ти км до 125-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Поставена е временна пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Пореден бургаски дилър застава пред съда Внимание шофьори: Катастрофа на АМ"Тракия" затруднява движението Орнитолози и доброволци преброиха 298 къдроглави пеликани в Бургас (Снимки) Нищо неочаквано: Отново превърнаха в цирк българския парламент Бургас ще отбележи 135 години от Съединението с богата програма Ето я новата зала, където ще се проведе първото заседание на парламента (Снимки) Бургаската полиция по петите на нов ало измамник Муле от ало измами се обърка и занесе парите в полицията в Поморие РЗИ: Морето край Варна не е замърсено Ало измамниците отново подлудиха Бургаско, ето какви са най-честите сецанрии
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини