Ремонтират участък от AM "Тракия", трафикът е в изпреварващата лента

Ремонтират участък от AM

Шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 124-ти км до 125-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Поставена е временна пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Мощна спекула и пазар на черно на медикаменти тресе фейсбук, майки се превърнаха в дилъри Борисов назначи двама нови зам.-министри на здравеопазването Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му УМБАЛ: В Бургас няма кръвен център, но усилено се работи за създаването му Костадин Ангелов: Няма недостиг на медикаменти, има повишено търсене От ползите и ефекта на барокамерата на „Дайв Технолъджис"се възползва Мисис Бургас 2020 (видео) Ало измамници искат 4 900 лв. за лечение на COVID-19 в Карнобат ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено В поморийско село благодариха на кмета си с писмо Отпускат средства и за саниране на еднофамилни сгради, кметът Николов с призив към бургазлии
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини