Ремонтират участък от AM "Тракия", трафикът е в изпреварващата лента

Ремонтират участък от AM

Шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 124-ти км до 125-ти км на автомагистрала „Тракия“ в посока София.

Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Поставена е временна пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Летище Бургас пуска целогодишна линия до Виена Вече е ясна програмата на Джулая по часове ТИР се завъртя и блокира Ришкия проход Топ удар на бургаските криминалисти! Хванаха „муле“ на ало измамници от Велико Търново (Снимки) „България Еър“ връща полетите си между София и Бургас от края на месеца Транспортните компании заплашват да напуснат България, ЕС не чу исканията им НХА стартира кандидатстудентската си кампания от 15 юни – изпитите ще са дистанционни Почитаме паметта на Христо Ботев Самолет на известен бизнесмен падна край Елин Пелин НАП-Бургас похвали изрядните данъкоплатци
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини