Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК

Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК - E-Burgas.com

Поради извършване на ремонтни дейности по ВиК мрежата по ул. „Миньорска“, от 10:00 часа днес до 17:00 часа на 08.04.2022 г. се въвежда временна организация на движение по улицата в участъка й от ул. „Огражден“ до улицата пред бл. № 165 в ж.к. „Меден рудник“. Пътният участък ще бъде затварен за движението на МПС.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено
Тагове
ремонт улица
Коментари