Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК

Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК - E-Burgas.com

Поради извършване на ремонтни дейности по ВиК мрежата по ул. „Миньорска“, от 10:00 часа днес до 17:00 часа на 08.04.2022 г. се въвежда временна организация на движение по улицата в участъка й от ул. „Огражден“ до улицата пред бл. № 165 в ж.к. „Меден рудник“. Пътният участък ще бъде затварен за движението на МПС.

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Свързани статии
Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май Затварят временно подземната улица за профилактика АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“
Тагове
ремонт улица
Коментари

Още от последните новини