Радиочестотен лифтинг на лице "през обедната почивка" подмладява, изглажда фините линии и озарява

Радиочестотен лифтинг на лице

Време е да излезем от зимния застой, да събудим кожата си и да покажем на света и себе си по-доброто си "Аз"!

Радиочестотният лифтинг е иновативен нехирургичен метод, за подмладяване на кожата. Резултатите от него са мигновени и впечатляващи - без нужда от възстановителен период. Затова и често е наричан "лифтинг през обедната почивка" - поради краткото време от само 60 минути, което процедурата отнема и зашеметяващия ѝ ефект.

Всяка дама заслужава да изглежда перфектно! Радиочестотния лифтинг е начин ефективно да върнете стрелките на часовника назад, без да се налага да се подлагате на инвазивни процедури. Ще го откриете в СПА център "6th Sense" в Гранд Хотел и СПА Приморец - 3000 кв.м. СПА и уелнес зона, в която се предлагат над 160 процедури. Уредът за радиочестота там е последно поколение и с него работят квалифицирани терапевти, което е гаранция за оптимален и дълготраен резултат. 

Принцип на действие:

Радиочестотата активизира фибропластите в дълбоките слоеве на кожата да произвеждат нов колаген - неоколагеногенеза, засилва кръвообращението, стяга дермата, като прониква в дълбочина и загрява. Високата температура свива съединителната тъкан, електромагнитните вълни предизвикват трептене на водните молекули и така се премахва ненужната вода от клетките. Засилват се циркулацията на лимфата и кръвта в комбинация с активизиран на високи обороти локален метаболизъм. В резултат на тези процеси, мембраната на мастните клетки се разтваря и те навлизат в лимфопотока на тялото, откъдето после по естествен начин се изхвърлят.

Работи се с температура от 39 до 43 градуса, като за контрола ѝ отговаря термометър, вграден в накрайника на уреда. При процедурата няма никакъв дискомфорт. Усещането е като приятно затопляне. Неравностите по кожата се елиминират, тъй като се стопява фиброзната съединителна тъкан, която придърпва кожата и причинява подобна проблематика.

В резултат, овалът на лицето се реконструира, контурът се стяга, фините бръчки се изглаждат, двойната брадичка изчезва, а кожата на лицето е видимо подмладена. Процедурата е с отлични резултати и за премахване на целулит, стягане на тялото, подобряване на текстурата на кожата. За максимален ефект, се изисква серия от процедури, които се провеждат за период от няколко седмици. Това е необходимо, тъй като производството на нов колаген изисква поне около месец. За поддържане на резултатите, се препоръчва провеждането на една процедура радиочестотен лифтинг на всеки шест месеца.

СПА център "6th Sense", Гранд Хотел и СПА Приморец е единственият в България носител на Европейския сертификат за качество Premium Selection SPA  от Европейския одитен институт за Уелнес и Спа (EAWS) със седалище в Бад Вилдунген, Германия - единственият в Европа международен институт за стандартизация на спа и уелнес центрове и най-авторитетна оценяваща организация в света.

Специалното предложение за април на СПА център "6th Sense" е комбинирана програма за сияйна кожа. Тя включва:

- Пакет 4 процедури за лице радиочестотен лифтинг „лифтинг през обедната почивка“; всяка с продължителност 60 минути;

- Две хидратиращи терапии;

Комбинацията обещава отлична, подмладена визия, която всяка дама заслужава!

Цена на пакета: 480.00 лева

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини

Светът
Радиочестотен лифтинг на лице

TikTock

Светът
Радиочестотен лифтинг на лице

Африка