Радев призова Борисов да се кандидатира за президент

Радев призова Борисов да се кандидатира за президент  - E-Burgas.com

"Крайно време е господин Борисов да спре да използва своята партия за щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки това е логичният изход". Това коментира държавният глава Румен Радев пред медиите на откриването на академичната година на МГУ. 

Във връзка с това, че основните му опоненти не съобщават имената на двойката си за президент и вицепрезидент Радев заяви: „Вижте с какви аргументи излизат - да не се стреляло по тях“. 

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Президентът кани ДПС на консултации Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам
Тагове
Румен Радев Бойко Борисов ГЕРБ президентски избори
Коментари

Още от последните новини