Радев призова Борисов да се кандидатира за президент

Радев призова Борисов да се кандидатира за президент  - E-Burgas.com

"Крайно време е господин Борисов да спре да използва своята партия за щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки това е логичният изход". Това коментира държавният глава Румен Радев пред медиите на откриването на академичната година на МГУ. 

Във връзка с това, че основните му опоненти не съобщават имената на двойката си за президент и вицепрезидент Радев заяви: „Вижте с какви аргументи излизат - да не се стреляло по тях“. 

Свързани статии
Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател Бойко Борисов на разпит в ГДНП, отрече да е притежавал кюлчета
Тагове
Румен Радев Бойко Борисов ГЕРБ президентски избори
Коментари

Още от последните новини