Радев призова Борисов да се кандидатира за президент

Радев призова Борисов да се кандидатира за президент  - E-Burgas.com

"Крайно време е господин Борисов да спре да използва своята партия за щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. След всички изговорени приказки това е логичният изход". Това коментира държавният глава Румен Радев пред медиите на откриването на академичната година на МГУ. 

Във връзка с това, че основните му опоненти не съобщават имената на двойката си за президент и вицепрезидент Радев заяви: „Вижте с какви аргументи излизат - да не се стреляло по тях“. 

Свързани статии
Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Радев призова ЕС за по-сериозно отношение срещу корупцията в страната Президентът обяви избори 2 в 1 на 14 ноември Кои са най-богатите политици у нас? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Радев: Смесването на изборите е против духа на Конституцията
Тагове
Румен Радев Бойко Борисов ГЕРБ президентски избори
Коментари

Още от последните новини