Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани

Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани - E-Burgas.com

"За мен наистина е чест и гордост да застана пред вас, приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва да заплати цената, която е получил от родината, от сънародниците". Това заяви проф. Анастас Герджиков при представянето на кандидатпрезидентската двойка на инициативния комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДС.

"Няма да говоря като политик, готов съм да поема отговорността и да помогна за обединението - хората и нацията, а не на политиците", допълни Герджиков.

По думите му има за цел да върне нормалността в политическите отношения.

"Не съм партиен член, не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани, които припознават нуждата да си подадем ръце за спасение от сегашната ситуация", заяви Герджиков.

Каза още, че подготвят експертни съвети във всички области, от които да се съветва.

Предпочетохме биографията на активен човек с кауза, каза Герджиков за кандидата за вицепрезидент Невяна Митева.

Свързани статии
Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев Отново ден за размисъл Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Борисов гласувал за промяна на промяната Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения
Тагове
проф. Анастас Герджиков президент избори ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини