Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани

Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани - E-Burgas.com

"За мен наистина е чест и гордост да застана пред вас, приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва да заплати цената, която е получил от родината, от сънародниците". Това заяви проф. Анастас Герджиков при представянето на кандидатпрезидентската двойка на инициативния комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДС.

"Няма да говоря като политик, готов съм да поема отговорността и да помогна за обединението - хората и нацията, а не на политиците", допълни Герджиков.

По думите му има за цел да върне нормалността в политическите отношения.

"Не съм партиен член, не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани, които припознават нуждата да си подадем ръце за спасение от сегашната ситуация", заяви Герджиков.

Каза още, че подготвят експертни съвети във всички области, от които да се съветва.

Предпочетохме биографията на активен човек с кауза, каза Герджиков за кандидата за вицепрезидент Невяна Митева.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите
Тагове
проф. Анастас Герджиков президент избори ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини