Продължават акциите срещу велосипедисти нарушители в Бургас

Продължават акциите срещу велосипедисти нарушители в Бургас - E-Burgas.com

Бургаските органи на реда продължават акциите срещу нарушители с велосипеди на територията на града. За последната седмица са глобени четирима жители с по 30 лв. заради управление на велосипед без оборудване и преминаване през пешеходни зони без колелото да бъде бутано.

Най-вече нарушители биват залавяни на двете централни улици „Александровска“ и „Богориди“.

За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани 18 пешеходци, а за преминаване на неразрешаващ / червен/ светофарен сигнал са санкционирани трима водачи.

Тези акции са част от действията на „Пътна полиция“, които ежеседмично се борят с нарушителите на пътя с цел превенция от ПТП. За периода са констатирани 1 085 нарушения на скоростта.

Свързани статии
Рекорден брой задържани дилъри при седмичните акции в Бургаско Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Не забравяйте да бутате колелото си на „Александровска“ и „Богориди“! 12 са глобени за седмица Пътни инсталации ще пазят пешеходци и велосипедисти в Бургас Над 20 велосипедисти отнесоха глоби в Бургас заради каране по „Александровска“ и „Богориди“ Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово Автомобил блъсна дете с велосипед в „Лазур“ и избяга Велоинцидент в Морската градина прати пенсионер в болница Бургас пуска велосипедите под наем от утре
Тагове
колоездачи велоалеи велосипеди
Коментари

Още от последните новини