Санкционирха петима велосипедисти в Бургас

Санкционирха петима велосипедисти в Бургас - E-Burgas.com

Петима бургаски велосипедисти са били санкционирани през седмицата с по 30 лв. заради това, че са карали велосипедите си на ул. „Александровка“ и „Богориди“. Както е известно, по наредба, велосипедите трябва да се бутат на зоните за пешеходци, каквито са двете централни улици. Действията на органите са част от седмичните акции на МВР в областта.

Общо са констатирани 650 нарушения на скоростта. В три случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост. Неправоспособните водачи са петима.

За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани 25 пешеходци, а за преминаване на неразрешаващ /червен/ светофарен сигнал са санкционирани пет водачи.

Свързани статии
Влак блъсна велосипедист край Полски Тръмбеш Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас Рекорден брой задържани дилъри при седмичните акции в Бургаско Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Продължават акциите срещу велосипедисти нарушители в Бургас Не забравяйте да бутате колелото си на „Александровска“ и „Богориди“! 12 са глобени за седмица Пътни инсталации ще пазят пешеходци и велосипедисти в Бургас Над 20 велосипедисти отнесоха глоби в Бургас заради каране по „Александровска“ и „Богориди“ Автомобил блъсна дете с велосипед в „Лазур“ и избяга
Тагове
велосипеди санкции
Коментари

Още от последните новини