Президентът свиква среща заради мерките срещу вируса

Президентът свиква среща заради мерките срещу вируса - E-Burgas.com

Среща за изпълнението на мерките за ограничаване на разпространението на COVID-19 ще се проведе в президентската институция, съобщават от пресцентъра.

По инициатива на държавния глава Румен Радев в 12.00 часа в президентската институция са поканени министър-председателят Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР Ивайло Иванов, началникът на Националния оперативен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски, директорът на Главна дирекция „Пожарна и аварийна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов.

Междувременно външното министерство прави необходимото за завръщането на българите, блокирани в други държави.

 

Свързани статии
Радев в Бургас: Изгубихме двама доблестни полицаи 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Румен Радев и Илияна Йотова официално встъпват във втория си мандат Президентът: Слуховете за военни бази у нас са спекулации
Тагове
Коронавирус президент заседание
Коментари

Още от последните новини