Претендентките за титлата „Мис Сливен“ 2022 ще дефилират с облекла на DiKa

Претендентките за титлата „Мис Сливен“ 2022 ще дефилират с облекла на DiKa - E-Burgas.com

Участничните в конкурса ще покажат най-актуалните тенденции, представени в колекция Есен-Зима ’22 на модната марка. Специално подбраните облекла включват колекция плетива, дрехи в земни тонове, както и интерпретации на тема еко кожа – в съответствие със световния моден подиум. Дизайнерският екип на DiKa и този път отделя специално внимание на баланса между функционалност и естетика: дрехите са адаптирани към спецификите на метеорологичните условия през това време на годината и едновременно с това остават стилни, женствени и модерни. Цветовите гами използват богатството на есенната палитра, създавайки хармонични съчетания, достойни за любителите на капсулния гардероб.

DiKa e българска модна марка с близо 30 години история на пазара. От 2017г. тя е част от

Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Силният усет за стил и модни тенденции, допълен от високото качество и пълен цикъл на произвоство – от платове и прежди, до финални облекла в собствените магазини, са гаранция за елегантност и актуалност на моделите. DiKa предлага на своите клиенти дрехи, които са 100% произведени в Европа. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

Конкурсът „Мис Сливен“ е част от веригата „Мис България“. Събитието ще се проведе в зала „Сливен“ на 19 октомври от 19:30 часа.

Галерия
Свързани статии
ЦЕНТЪР ЗА РЕЛАКС И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО "ХАЛОМЕДИКА" Синдикатите настояват без таван на пенсиите още от 1 юли Зам.-министър на МВР: Правим всичко, за да отговорим на справедливите искания на служителите Много от огнеборците ни ползвали предпазни средства втора употреба Предупредиха за недостиг на близо 300 лекарства у нас Развиват местност в Бургас като нова бизнес зона (Снимки) Хванаха дилър на медикаменти със стока за 100 бона на границата с Турция (Снимки) Лекарство срещу подагра ще бъде тествано срещу ковид Мощна спекула и пазар на черно на медикаменти тресе фейсбук, майки се превърнаха в дилъри Костадин Ангелов: Няма недостиг на медикаменти, има повишено търсене
Тагове
Дика
Коментари