ЦЕНТЪР ЗА РЕЛАКС И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО "ХАЛОМЕДИКА"

ЦЕНТЪР ЗА РЕЛАКС И ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО

 

"Халомедика " е първият в Бургас и региона център за релакс и солни терапии. При нас с помощта на  солни терапии чрез лечебната сила на солта може да се  освободите от стреса ,да възстановите силите си и дори да се излекувате. Центърът е разгърнат на 240 кв.м. и разполaга с три солни стаи -две за деца,солна стая за възрастни ,флотационна спа кабина , масажен кабинет, козметичен кабинет, солариум, детоксикатор и най-новата ни услуга  бебешка флотация.

 Нашата концепция за СПА градски тип залага на релакса, здравето и красотата.

В забързаното ежедневие Халомедика може да се превърне в мястото за Вас, където да „избягате” от стреса и напрежението, да възстановите баланса, спокойствието и равновесието си и то без да се налага да пътувате далеч.

В трите солни стаи /две за деца/, се осигурява до 50% влажност, температура до 24 С и концентрация на аерозол до 15 мг/м3. 

Аерозолът на солта се състои от солни частици до 5 микрона. Те се разпрашват в стаята след раздробяване кристалите на фармацевтичната сол, чрез ново поколение хологенератор.

Терапиите са индивидуални и групови подходящи за възрастни, деца и бебета. Препоръчват се за болни, за преболедували и за укрепване на имунитета

Тази терапия е препоръчителна за три основни области на заболяване и поява на алергии:

Бели дробове и болести на дихателните пътища като бронхиална астма, хроничен бронхит, кашлица в следствие на пушене, кистозна фиброза, енфизем, тонзилит, отит на средното ухо и фарингит, кашлица, грип, хреми, сенна хрема, ринит, синузит и повтарящи се вирусни инфекции.

Кожа и кожни заболявания като дерматоза, екзема и псориазис.

Психично здраве и свързаните с него стрес, умора и депресия.

  • 100% естествено
  • · Без вторични ефекти

 

ФЛОТАЦИЯ В  СПА  КАБИНА

В спа кабината може да прекарате различна по продължителност сесия по плаване ,като в началото и в края на сесията ще се насладите на светло, звуко и ароматерапия с предварително зададени параметри. Кристално чистата и хигиенична солена вода съдържа 30% MgSO4 (магнезиев сулфат).

  • По време на самото плаване тялото и мозъкът Ви почиват и се възстановяват 4-5 пъти по-бързо отколкото по време на сън.
  • Това е изключително ефективен начин да се отърсите от стреса.
  •  Флотацията, обогатена с епсомови соли(MgSO4) , може да помогне при мускулни и костни проблеми, сърдечно-съдови заболявания, болки, стрес и депресия, проблеми със съня и изтощението, да стимулира личностното развитие. 
  •  Смята се, че едночасов престой в кабината се равнява на 4 часа здрав сън.

            След натовареното ежедневие трябва да се опитаме да намерим време за дейности, които подпомагат възобновителните процеси на нашето тяло и нашата душа.

 

"Здравето и красотата са важни - посвети им време днес!"

 

СОЛНИ СТАИ ХАЛОМЕДИКА        

 гр. Бургас, к-с "Братя Миладинови " бл. 57 до вх. 7, 0895/ 50 30 54 , www.halomedica.bg

 

Свързани статии
Тагове
Халомедика
Коментари