Премиерът: Искат пак "Кабинет Орешарски"

Премиерът: Искат пак
cross.bg

„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, Това заяви премиерът Бойко Борисов във Видин.

“Искат пак да има “Кабинет Орешарски”. Изиграха много хитър сценарии. Отидоха и подплашиха Ахемд Доган. И какво направиха – отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно”, добави премиерът.

Той инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и председателят на гражданската инициатива „Единни за промяна“ Росица Кирова той обходим отсечката от Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, премиерът обясни, че тя е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви Борисов. За региона Евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

А премиерът изрази мнение, че пътните строежи в страната са изключително трудни и сложни, тъй като се налага да се строят много тунели и мостове заради разнообразния релеф. Но благодарение на новите пътища се откриват и нови заводи, подчерта Борисов.

Свързани статии
Мнозинството в парламента гласува и прие оставката на кабинета "Борисов 3" Джаро идва в Бургас за премиерата на филм Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат Филмът „Голата истина за група Жигули“ с предпремиера в Бургас Западни медии: Борисов спечели, но трудно ще сформира правителство Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео) Бойко Борисов: Имаме възможност да произвеждаме милиони ваксини срещу COVID-19 Борисов: Първи в изпитанията бяха "Астра Зенека", затова поръчахме от тях Борисов: Готови сме отново да въведем по-строги мерки Пристигнаха още 57 600 ваксини на АстраЗенека у нас
Тагове
бойко борисов премиер оставка
Коментари

Още от последните новини