Премиерът: Искат пак "Кабинет Орешарски"

Премиерът: Искат пак
cross.bg

„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, Това заяви премиерът Бойко Борисов във Видин.

“Искат пак да има “Кабинет Орешарски”. Изиграха много хитър сценарии. Отидоха и подплашиха Ахемд Доган. И какво направиха – отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно”, добави премиерът.

Той инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и председателят на гражданската инициатива „Единни за промяна“ Росица Кирова той обходим отсечката от Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, премиерът обясни, че тя е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви Борисов. За региона Евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

А премиерът изрази мнение, че пътните строежи в страната са изключително трудни и сложни, тъй като се налага да се строят много тунели и мостове заради разнообразния релеф. Но благодарение на новите пътища се откриват и нови заводи, подчерта Борисов.

Свързани статии
Природозащитници споделят във филм предизвикателството да опазваш Атанасовското езеро Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Поискаха оставката на министъра на културата ГЕРБ поиска оставката на правителството
Тагове
бойко борисов премиер оставка
Коментари

Още от последните новини