Появи се официална версия за тройното убийство във Варна

Появи се официална версия за тройното убийство във Варна - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Тройно убийство потресе Варна през вчерашния ден. В апартамент в центъра на града бяха открити труповете на трима младежи, за които се установи, че са застреляни.

Сигналът е подаден малко след 10 ч сутринта. Убитите са 41-годишен варненец, 23-годишно момиче и 40-годишен шведски гражданин. И тримата са се познавали.

Единствено екип на БНТ успя да се свърже и разговаря с приятелка на един от убитите, според която, кървавата драма е резултат от ревност.

Според разследващите става дума за две убийства и едно самоубийство. На място е открит и цял боен арсенал.

Свързани статии
Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев Открито е оръжието, с което е ликвидиран Юмер, зловещи подробности около двете убийства Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове "изрод" и "убиец" Откриха разчленен труп в Бургас
Тагове
убийство варна
Коментари

Още от последните новини