Появи се официална версия за тройното убийство във Варна

Появи се официална версия за тройното убийство във Варна - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Тройно убийство потресе Варна през вчерашния ден. В апартамент в центъра на града бяха открити труповете на трима младежи, за които се установи, че са застреляни.

Сигналът е подаден малко след 10 ч сутринта. Убитите са 41-годишен варненец, 23-годишно момиче и 40-годишен шведски гражданин. И тримата са се познавали.

Единствено екип на БНТ успя да се свърже и разговаря с приятелка на един от убитите, според която, кървавата драма е резултат от ревност.

Според разследващите става дума за две убийства и едно самоубийство. На място е открит и цял боен арсенал.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Варна първа по заболеваемост от ковид в страната 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско
Тагове
убийство варна
Коментари

Още от последните новини