Постепенно облачността ще отстъпва по Черноморието

Постепенно облачността ще отстъпва по Черноморието - E-Burgas.com

Днес над Западна България ще бъде предимно слънчево. Над Източна България преди обяд облачността ще е значителна, в североизточните райони на отделни места все още ще превалява дъжд. След обяд и там ще е без валежи, облачността ще намалее до незначителна.

В сутрешните часове ще духа предимно умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабва и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса.

По Черноморието преди обяд облачността ще е значителна, след обяд ще намалява до незначителна. По северното Черноморие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода ще е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е облачно, преди обяд в масивите от Западна България ще вали сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3 градуса, на 2000 метра - минус 4 градуса.

Коментари

Още от последните новини