Последен ден за регистрация на кандидатите за президент

Последен ден за регистрация на кандидатите за президент - E-Burgas.com

Днес е последният ден за регистрация в ЦИК на кандидатите за президент и вицепрезидент за предстоящите избори на 14 ноември. Необходимите подписи за издигане на президентските двойки се очакват до 17:00 часа.

Документи вече внесоха от Инициативния комитет, който подкрепя Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, както и от Комитета, който издига проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Очаква се подписи днес да представят и от Инициативния комитет зад Лозан Панов.

Официалният старт на предизборната кампания е след три дни - на 15-и октомври, а вотът е месец по-късно - на 14-и ноември.

Свързани статии
Областните управители започват подготовка за изборите Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Петър Кънев отново ще води листата на БСП в Бургас ЦИК: Нужен е 50% вот за да бъде избран президент на първи тур ЦИК обмисля закупуването на повече повече от 1600 машини "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната
Тагове
избори ЦИК
Коментари

Още от последните новини