Поморие има нов заместник- кмет

Поморие има нов заместник- кмет - E-Burgas.com
Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/eburgas/public_html/template/default/post.php on line 318
[caption id="attachment_46942" align="alignleft" width="300"] Илия Джингов[/caption]

Състава на ръководството на община Поморие ще претърпи промяна. От днес заместник-кмет образование, култура, туризъм, хуманитарни дейности и спорт е Илия Джингов” – това заяви кметът на Община Поморие Иван Алексиев по време откритата оперативка.

Илия Джингов заема мястото на досегашния заместник-кмет Диана Апостолова. Той има зад гърба си два мандата като общински съветник и председател на Комисията по туризъм, основни поминъци, младежки дейности и спорт. От година и половина е част от администрацията на Oбщина Поморие, първо като директор на дирекция Туризъм, след това началник отдел Управление на проекти, а сега като заместник-кмет. Мястото на Илия Джингов като началник отдел Управление на проекти се заема от Георги Петков. Той започва работа в този отдел още от самото начало на създаването му като младши експерт. Благодарение на усилената си работа сега той е повишен в длъжност началник отдел на това изключително важно звено.
Коментари

Още от последните новини