Полицаите излизат утре на протест

Полицаите излизат утре на протест - E-Burgas.com
frognews.bg

Полицаите излизат в неделя на протест. Той е организиран от Синдикалната федерация на служителите в МВР и ще се проведе от 13 ч. в София.

От федерацията изразяват крайното си недоволство от досегашната работа на дирекция "Правно-нормативна дейност" в МВР. Припомняме ви, че ченгетата са недоволни от увеличението на заплатите. 

"Надяваме се след този протест започналите преговори с политическото ръководство на МВР да продължат в най-кратък срок с решаването на конкретни въпроси", посочват още от Синдикалната федерация на служителите в МВР в съобщението си до медиите.

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас
Тагове
протест синдикати мвр полицаи
Коментари

Още от последните новини