Бургаският кмет Димитър Николов: Утре ще е ден на траур

Бургаският кмет Димитър Николов: Утре ще е ден на траур - E-Burgas.com

В Бургас утре ще е ден на траур в памет на загиналите млади полицаи в мелето на кръговото кръстовище на "Трапезица". Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов, който също е на мястото на жестоката трагедия. 

"Изказвам своите дълбоки съболезнования на семействата, близките, приятелите и колегите на бургаските полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев, които изгубиха живота си при изпълнение на служебния си дълг. Трудно се намират думи при такава трагедия и тежка загуба. В нашата памет те ще останат като доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят. Поклон пред паметта им. В Бургас петък ще бъде обявен за ден за траур. Кураж на близките", написа кметът в социалните мрежи.

Свързани статии
Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово И днес не мина без жертви на пътя Жена и дете загинаха в тежка катастрофа край Димитровград Млада бургазлийка се бори за живота си след катастрофа на входа на Бургас ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас Тежка катастрофа взе жертва на пътя Варна - Бургас Днес се навършва година от трагедията на "Струма" Полицай пострада тежко в катастрофа при гонка с мигранти Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец Демерджиев за катастрофата със загинали полицаи в Бургас: Има данни за 16 колеги с нарушения
Тагове
ден на траур катастрофа полицаи
Коментари

Още от последните новини