Бургаският кмет Димитър Николов: Утре ще е ден на траур

Бургаският кмет Димитър Николов: Утре ще е ден на траур - E-Burgas.com

В Бургас утре ще е ден на траур в памет на загиналите млади полицаи в мелето на кръговото кръстовище на "Трапезица". Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов, който също е на мястото на жестоката трагедия. 

"Изказвам своите дълбоки съболезнования на семействата, близките, приятелите и колегите на бургаските полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев, които изгубиха живота си при изпълнение на служебния си дълг. Трудно се намират думи при такава трагедия и тежка загуба. В нашата памет те ще останат като доблестни мъже, ненавреме отишли си от този свят. Поклон пред паметта им. В Бургас петък ще бъде обявен за ден за траур. Кураж на близките", написа кметът в социалните мрежи.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
ден на траур катастрофа полицаи
Коментари

Още от последните новини