Патрулки в Крушевец заради силна музика в двора на криминогени

Патрулки в Крушевец заради силна музика в двора на криминогени - E-Burgas.com

Екип на Специализирани полицейски сили се наложи да идва на помощ на свои колеги от Созопол заради сигнал за силна музика в Крушевец. Оказало се, че дънданията идвала от ул. „Искър“ в селото, където двама криминално проявени братя на 31 и 34 години празнували имен ден.

Дошлите на място полицейски служители от Созопол били посрещнати от двама мъже във видимо нетрезаво състояние, които слушали музика, чрез тонколони, извадени на двора. Те отказали да представят документ за самоличност, както и да се съобразят с полицейските разпореждания.

Започнали да отправят обиди, заплахи и закани към полицейските служители. Това наложило на място за съдействие да бъдат изпратени колеги на полицаите от звеното в Бургас, които бързо оправили положението.  

Братята са задържани с полицейска заповед за задържане. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
крушевец созопол крими
Коментари

Още от последните новини