Пантеонът се оказа тесен за бургазлии на „България мези“ (Снимки)

Пантеонът се оказа тесен за бургазлии на „България мези“ (Снимки) - E-Burgas.com

Хиляди усетиха четиридневаната емоция на един от най-големите фестивали у нас

Бургаският пантеон отсеня за бургазлии по време на фестивала на Балканската скара „България мези“. Мероприятието, организирано от фондацията на Румънеца и Енчев, бе посетено от хиляди бургазлии и през четирите дни и нито бурята в четвъртък, нито последвалите горещини не успяха да спънат програмата.

Фестивалът бе официално открит с топ концерт на неостаряващите „Сигнал“ и „Хоризонт“, а алеите около пантеона, където се проведе фестивалът, отесняха и по време на изпълненията на Борис Солтарийски, Виво Монтана, Кеба, Славка Калчева, Бобан Здравкович и др.

„Впечатли ме топлото посрещане на бургаската публика. Общо взето всичко, което им бяхме подготвили им хареса. Противно на всеобщото мнение за бургазлии те се оказаха много възпитана публика, нямаше нито един инцидент, за което им благодаря. Това е един от най-успешните ни фестивали, теренът се оказа тесен, оказа се че има повече посетители отколкото можехме да поберем“, сподели Георги Енчев, който раздаде стотици награди на бургазлии.

Това е седмият фестивал „България мези“, който се провежда през тази година след Банкя, Пазарджик, Велико Търново, Стара Загора, Добрич и Варна.

Галерия
Коментари

Още от последните новини