Отварят детските градини в столицата още в понеделник?

Отварят детските градини в столицата още в понеделник? - E-Burgas.com

Столичната община е готова да отвори детските градини и ясли на 14 деквмври. Това каза в отговор на въпрос на БГНЕС кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери строителните дейности по разширяване на детска градина "Слънчо" във Владая, където за първи път ще има и яслена група.

"Личното ми мнение е, че детските градини е добре да работят при спазване на всички мерки, при спазване възможността на родителите, които не желаят да изпратят децата си. Ще изчакаме решението на правителството", каза още Фандъкова.

 

Свързани статии
Местата в детски ясли в Бургас се увеличили с 65 за година Ето кой филм получи бургаското престижното отличие "Сребриста чайка" Откриха "София филм фест на брега" с емоционален филм (Снимки) Отпускат финансова помощ за децата без място в детските градини Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега” Ретроспектива и прожекция за незрящи на 20-и “София филм фест на брега” Юбилейният "София филм фест на брега" започва в края на март Киноклас Бургас търси млади таланти, които да заснемат документален филм за града Без маски за децата в предучилищна и детските градини Юлиан Вергов представя “Уроци по немски” в Бургас
Тагове
детски градини софия столицата
Коментари