Отварят детските градини в столицата още в понеделник?

Отварят детските градини в столицата още в понеделник? - E-Burgas.com

Столичната община е готова да отвори детските градини и ясли на 14 деквмври. Това каза в отговор на въпрос на БГНЕС кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери строителните дейности по разширяване на детска градина "Слънчо" във Владая, където за първи път ще има и яслена група.

"Личното ми мнение е, че детските градини е добре да работят при спазване на всички мерки, при спазване възможността на родителите, които не желаят да изпратят децата си. Ще изчакаме решението на правителството", каза още Фандъкова.

 

Свързани статии
Част от екипа на филма „Житие“ идва в Бургас за „София филм фест на брега“ Куп родни звезди идват в Бургас за "София филм фест на брега" Кметът Димитър Николов с добра новина: 15 детски радини ще бъдат оборудвани за деца със СОП и изявени дарби Бургаските ясли готови да приемат деца от 4-ти януари Въвеждат нови "справедливи" такси в детските градини в Бургас Учениците се връщат в клас на 4 януари, но в зависимост от епидемичната обстановка Кметът Николов: Даваме по още 1000 лв. на джипитата, които помогнат в триажните центрове 2 хил. деца пътуват до детска градина в друг град, 38 хил. - до училище далече от дома Ето кои са отличените филми от “София филм фест на брега” 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година
Тагове
детски градини софия столицата
Коментари

Още от последните новини