Отново смачкани ламарини на "Тракия", джип и камион се помляха в Бургаско (Снимки)

Отново смачкани ламарини на
Снимки МВР-Бургас

Поредната тежка катастрофа на АМ "Тракия" в Бургаско, като по чудо не взе жертви. Софийски джип "Нисан", упрвляван от 73-годишен мъж, застигнал и блъснал отзад тежкотоварен автомобил "Ивеко" от Пловдив, влседствие на което камионът се обърнал. 

По данни на полицията няма пострадали при инцидента, но щетите по колите са огромни, временно е била затворена и лявата лента на платното към Бургас докато бъдат изтеглени катастрофиралите превозни средства.

Галерия
Свързани статии
Катастрофа с цистерна на "Тракия" затруднява движението към Бургас Комитова: Има странни обстоятелства в катастрофата на АМ "Струма" Възстановиха движението по АМ "Струма" САБ: Пътната маркировка и осветлението са проблем в цялата страна Установяват дали автобуса се е запалил преди или след удара в мантинелата 57-годишен мъж получи инсулт докато шофира край Тънково Бивш следовател: Поведението на шофьора е било неадекватно Утре е Ден на национален траур в България Близки на пътниците от автобуса още не знаят живи ли са роднините им Експерти: Този участък от АМ "Струма" е в безобразно състояние
Тагове
катастрофа Тракия
Коментари

Още от последните новини