Отличават и награждават представители на бизнеса в Бургаско

Отличават и награждават представители на бизнеса в Бургаско - E-Burgas.com

Представители на бизнеса в Бургаска област ще бъдат отличени и наградени по подобаващ начин на първата по рода си специална гала церемония BURGAS BUSINESS AWARDS, която ще се състои на 14 април, от 19:00 ч. в Конферентния център на хотел „България“.

Подобен тип събитие се организира за първи път в Бургас и на него ще бъдат презентирани, популяризирани и наградени успешни компании и фирми не само в Бургас, но и по цялото Южно Черноморие.

BURGAS BUSINESS AWARDS освен да популяризира местния бизнес има за цел да стимулира, утвърждава и подпомага бизнеса в региона, като същевременно акцентира състоянието, амбициите и възможностите им.

Организаторите са се погрижили в първото издание на BURGAS BUSINESS AWARDS да участват компании, разделени в няколко основни категории:

Строителство:

- Строителна фирма (която не работи с държавно финансиране)

- Инвеститорска фирма

- Архитектурно студио

- Недвижими имоти (местни агенции, а не национални с офиси в Бургас)

Туризъм:

- Морски хотел

- Бутиков хотел

- Хотелски комплекс

- Целогодишен ресторант

- Туристическа агенция

- Туристически атракцион

Услуги:

- Ай Ти и Аутсорсинг

- Хранителен супермаркет

- Търговия с автомобили

Здравеопазване:

- Лечебни заведения - МБАЛ

- Медицински лаборатории

Дейността на всяка от тях, ще бъде подходящо презентирана на страниците на специално създадено за събитието луксозно списание, като на неговите страници, ще бъдат показани различните видове бизнеси в региона, както и презентирани най-добрите компании за BURGAS BUSINESS AWARDS.

Специално подбрано жури ще бъде ангажирано с нелеката задача да открои най-добрите сред тях. Предвидена е и специална награда за цялостен принос за развитието на бизнеса в Бургаска област.

Всички фирми, които имат желание да се включат в BURGAS BUSINESS AWARDS могат да

го направят, като пуснат заявка за участие на имейл [email protected]. Срокът за подаване на кандидатури е до 11.03. 2022 г.

Свързани статии
Тагове
бизнес награди
Коментари

Още от последните новини